Funny riddles, interesting puzzles | Majedar Ukhana, Koyda, Puzzle, Riddles

Hello friends, today we are going to read some funny riddles …

Majedar Atapata Chatpata Ukhana, Koyda, Puzzle, Riddles

1. What is something you can eat when you feel hungry and drink when you feel thirsty?

Ans: Coconut

2. What is a creature that never sleeps?

Answer: Ant

3. What is it that boys walk by hiding and girls walk by showing them?

Answer: Purse

4. What is it that runs without legs and never comes back?

Answer: Time

5. What is it that always happens to break?

Answer: Record

6. What is the place where we always want defeat instead of victory?

Ans: Flower garland shop

7. What is it that appears green in the morning, black in the afternoon, green in the evening and white at night?

Ans: Cat’s eye

8. May I ask you a question? Show What is the “Uttar”?

Ans: Uttar is one direction

9. What happens if a red stone is thrown into the blue sea?

Ans: The stone will get wet and sink

10. What is it that we take at night but do not take in the morning or afternoon?

Answer: Dinner

All broadcasting and proprietary rights to the above article belong to the page admin. Therefore, copying any part of the article without permission is an offense under the Copyright Act of the Facebook Content Guidelines. If anyone is found to be doing so, legal action will be taken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.